21.05.2010

EL


1. Acelea care arata cu degetul spre tine sunt visele mele; acelea care ti s-au plecat la picioare sunt sperantele mele si acelea care vor sa te atinga sunt iluziile mele.

2. As vrea sa te agat de gene in varful stalpului rationalului,"sa atarni" in sus, caci se vede ca al tau creier este undeva mai jos de unde ar trebui sa fie!

3. Sapa-mi bucata de cer din palma,dar ai grija la nori.Mai bine ii ascund eu in parul tau ca sa poti sa maruntesti eternitatea asta rigida din palma mea.
Mai sapa-mi un ventricul in inima si pentru tine,dar nu-l face prea mare caci nu ai prea mult timp sa de zbati in el.

4. De ce infinitul are doar doua directii? Eu o sa-l fac sa aiba trei. O sa fie infinitul meu cu trei directii: trecut,viitor si...TU. TU care imi rupi pielea de pe trup cand incerci sa te furisezi de la creier la inima.

5. Imi musti buzele cu cuvinte abia perceptibile si ne emanam in fiecare zambet. Mi se mai sparge cate o vena cand alergi cu limba pe gatul meu,dar noroc cu ochii tai care imi opresc hemoragia.


Asculta mai multe audio Muzica

Un comentariu:

  1. Si cel mai frumos e ca toate chestiile de care te bucuri se vor transforma in amintiri placute,depozitate acolo,undeva.

    RăspundețiȘtergere