01.05.2010

EU




1. Puteti sa ma obligati sa dorm pe spini.Nu conteaza! Dupa ce o sa ma curat de sangele uscat,tot poleita cu lumina stelelor o sa fiu.Puteti sa-mi crestati fiecare por.Nu conteaza! Dupa ce o sa mi se cicatrizeze,tot o sa eman bule de fericire.

2. Priveste-ma! Sau nu! Mai bine contempla-ma in amintiri.Suge-mi maduva din oase si inabusa strigatul ce se zbate in spatele sternului.Biciuieste durerea ce ma cutreiera pana cand o sa ma inec cu sangele ei si gandeste-te...mai vrei sa ma intrebi cum ma simt?

3. Lasa rana din pieptul meu sa sangereze;imi place sa vad cum se imbiba pamantul cu lichidul petalelor de mac si priveste partea buna: nu mai e nevoie sa iau opium ca sa adorm.Doar lasa-ma printre maci.Vreau sa le dau viata,caci ei sunt singurii care mi-au acceptat dependenta.

4. Stii ce-mi place la durere? Ca stie cum sa-si faca intrarea si ca lasa usa deschisa si pentru mangaiere. Uneori le vad plimbandu-se de mana.

5. Sunt suspendata de imitatiile firelor de par deasupra unei paduri de cactusi infloriti si incerc sa ma imprietenesc cu cateva iluzii de libertate pentru ca nu-mi place sa sufar singura.

6. Hai sa mai desiram un regret si sa facem din el o amintire de matase cu care sa ne prindem parul asta anemic in crestetul capului,sa nu ne mai mangaie soarta acolo,ci sa ne sarute fix la impreunarea lui axis cu atlas,exact acolo unde inteligenta se preschimba in mobilitate.Sa porneasca fiorii pe nuiaua de salcie care ne continua viata,sa ne gadile talpile,sa faca dezordine in stomac si sa impinga inima.Stii ce este asta?Este fericire.



Asculta mai multe audio Muzica

Un comentariu:

  1. Durerea este o etapa necesara a lungului drum spre bucurie.Un om tare este cel care nu fuge din calea durerii,cel care chiar se afunda in ea,insa niciodata pana la infinit.Nu lasa ferestrele sufletului tau inchise!Deschidele!Toul se va tranforma apoi in FERICIRE!

    RăspundețiȘtergere