07.08.2011

Asta e usa mea...chiar daca eu prefer ferestrele



Cred ca am firea asta de nemultumit,care gaseste neghina si in cel mai curat grau. Sunt o curajoasa care isi ia eroismul din propria-i lasitate,astfel ca numai gandul la renuntare ma face sa lupt.
Judec prea repede oamenii si doar faptul ca ii judec ma face sa ma regret.Sunt impulsiva si imposibila.Sunt incapatanata si exasperanta.Nu-mi inteleg egoismul si simpla lui existenta e condamnarea mea.
(90% din timp simt,gandesc si actionez ca un copil;acesta este un rar moment de maturitate pe care spar sa-l pot pastra pana la incheierea randurilor.)
Visez sa fiu dominata,macar o data,de instincte.Visez ca zbor. Sunt ignoranta si ador mancarea. Singurul lucru cu adevarat frumos la mine este zambetul.Ma supara lipsa capacitatii de disimulare. Am auzit ca as fi naiva....
Sunt confuza si contradictorie.Imi place sa scriu cu creionul,sa rad,sa beau vin rosu;imi plac bufnitele si culorile.
Stiu ca nu o sa fiu libera pe pamant(sau Pamant),dar eu persist in a-mi lua iluziile drept adevaruri. Ma irita dulcegariile,romantismul premeditat ma scarbeste. Nu pot sa investesc sentimente profunde in mai mult de doua persoane (excluzand familia ca nu ne punem cu genetica).
Nu ma dispretuiesc,nu ma ador,ma iau ca intreg si ma tin in brate.
P.S. toate acestea au fost rationate si simtite(sau invers) la un moment dat,maine s-ar putea sa am alta parere despre mine.




Jace Everett - Bad Things

Asculta mai multe audio diverse

6 comentarii:

  1. ești pasăre bine închegată cu cerul

    ești frumoasăă ca cerul tău,

    ești timpul lui,văzul de care suferă el...

    azi.

    RăspundețiȘtergere
  2. culoarea se arată ochiului atunci când lumina îşi desface razele în elemetele de stres pentru bastonaşe. la fel frumuseţea e o esenţă ascunsă, e doar ca un parfum. şi cea mai bună stare pentru a o manifesta e acceptarea faptului că tot ceea ce este este bine aşa cum este şi că şi tu ca şi tot ceea ce te înconjoară, cu carcăne, cu iubire, cu indiferenţă e oglinda perfectă în care ţi-ai scăldat cândva picioarele albe şi de unde acum încerci să torni în pocale litera viitorului.
    dar atât de perfect!

    RăspundețiȘtergere
  3. mi-a placut..
    mi-a indus o stare..trista..

    RăspundețiȘtergere