08.06.2011

Imuabil

Te stiu zgarcit cu fericirea pentru tine,dar darnic cu mine si nu stiu daca sa te numesc altruist,presupunand ca ai putina si o impingi doar spre mine,sau incapabil de a fi fericit.

Te stiu istovit de ganduri,cu vise si sperante prin buzunare si cu zile trecute si grele pe umeri. Le stiu ale tale,nestiute de nimeni,neintelese de mine.

Te stiu mai mult singur,cu mainile intinse spre tine cand pe mine nu ma ajungi.Imi arunci vina pe umeri sa nu-mi fie frig,dar eu iti spun ca imi e bine doar cu tine tinandu-ma de mana.

Te stiu strangator de trupul meu in brate,colectionar inrait de gemete si orgasme,doritor de eu.Cu gura primitoare si nastrusnica,cu maini neobrazate,cu priviri subtile si nesatioase.

Te stiu atat de multe si tot nu vad izvorul,dar ma lupt cu fluviul.

10 comentarii:

  1. câteodată, pe zăgazuri, din rotaţie şi din orbitorul soare, din oglindiri, nu mai ştii a citi direcţia. lasă râul să te ducă atâta timp cât îţi va inunda porii!

    sau fă-te vânt şi zburdaţi, împreună pe visul lumii.

    RăspundețiȘtergere
  2. este superb,o descriere subtila,imi plac mai ales satirele si felul in care faci ca orice neplacere sa se transforme intr-o gluma amuzanta acceptata fapra ezitare

    RăspundețiȘtergere
  3. Cat de egoist sa-ti dea tie vina.
    Exemplul perfect de intentie buna, fara consecinte calculate.

    RăspundețiȘtergere
  4. FRUMOASĂ ești tu în spuma albă a mării din el.

    RăspundețiȘtergere
  5. mă gândesc că eşti un fel de fiinţă... primordială,
    şi că voi doi-semănaţi a leagăn pentru apus,aşa cum apusul a fost conceput să fie legănat de viaţă,în ochi de fiinţă.

    RăspundețiȘtergere