29.04.2010

Iarna-Inceput

1.Sopteste-i unui voal de matase secretul nemuririi si va capata zimti de matase ca sa-l tina doar pentru el.

2.Mangaie inima unui sarpe si va deveni exact ca noi:capricios si plin cu sange cald.

3.Singuratatea nu este o stare generata de cei din jurul tau prin actiunile lor.Este o emotie pe care ti-o impui singur.Vina o poarta acea particica plictisita din suflet care are nevoie de mai mult timp pentru a digera viata.

4.Cand te simti prea singur ca sa-ti mai pese de sangele care-ti bolboroseste in vene,coboara in amintiri si renega-ti regretele,judeca-ti retinerile si,daca gasesti un zambet sincer,implora-l in genunchi sa-ti bantuie visele.

5.Singura cale sa-ti imblanzesti demonii este sa-ti pui prietenii alaturi de ei.

6.Nu-ti reprima niciodata dorinta de a-ti rosti cuvintele pentru ca o sa ti se scurga din gura,prelingandu-se pe barbie si vei arata ca un octogenar vlaguit de la atatea vise neimplinite.

7.Oglinzile sunt subiective.

8.Fericirea poarta pe umeri uitarea durerii,trage dupa ea eutanasierea gandurilor negre si tine in mana sterilizarea demonilor.Fericirea se sacrifica pentru noi si nu asteapta in schimb decat sa fie impartasita.Fericirea este fericita cand se scrie despre Ea.

9.Cand ai ceva de simtit si nu vei sa simti,cel mai bine este sa ai langa tine doua buze zanatice,ceva saliva,un umar numai bun de muscat,un gat cald si un zambet care sa te indemne sa o iei de la inceput.

10.La mine,florile si pomii nu sunt singurii care avorteaza. La mine,strigatele oamenilor destepti nu se aud din cauza gandurilor banale ale celor prosti.


Asculta mai multe audio Muzica

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu